Verhuur met Mak

Verhuur, een kwestie van vertrouwen


Vertrouwen tussen verhuurder en huurder is de sleutel tot succes voor een geslaagde verhuur. Het is onze taak om U als verhuurder gerust te stellen en dat kunnen we enkel doen door de geschikte kandidaten te selecteren. Wij selecteren de kandidaten op basis van bepaalde criteria zodat we kunnen garanderen dat de verhuur zorgeloos verloopt. Soms loont het dus om iets langer te wachten tot we de geschikte kandidaat gevonden hebben.

Na het ondertekenen van de huurovereenkomst, zorgen wij ervoor dat deze geregistreerd wordt en brengen wij de verzekering en de huurwaarborg in orde. Ook voor de plaatsbeschrijving kan U op ons rekenen!

Wanneer u Uw pand te huur stelt, heeft U een energieprestatie-certificaat nodig. Wist U trouwens dat U voor huurovereenkomsten afgesloten sinds 1 januari 2009 verplicht een energieprestatie-certificaat moet hebben. Zo niet, dan heeft de huurovereenkomst geen enkele juridische waarde!

Heeft U nog vragen omtrent de verhuur, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij verzorgen zowel de ongemeubelde als gemeubelde verhuur van huizen, appartementen en handelspanden. Dankzij onze contacten bij bedrijven, ambassades, Nato en de Europese instellingen ontvangen wij bovendien het hele jaar door aanvragen voor huurpanden.

Wij vragen geen exclusiviteit en indien wij Uw vastgoed niet verhuren, dan heeft U uiteraard ook geen kosten.

New Immo Service


Om onze werkregio uit te breiden, hebben wij een exclusief samenwerkingsakkoord afgesloten met het agentschap New Immo Service, dat gelegen is te Sterrebeek.

Onze panden worden ook gepubliceerd in hun vitrine en op hun website. Op die manier trachten we een zo groot mogelijk publiek te bereiken om Uw pand meer kans te geven om de geschikte kandidaat te treffen.

Een top-samenwerking!