Verkoop met Mak

Een realistische schatting

Een realistische schatting, het allerbelangrijkste

Ons Immo- en landmeetteam hecht zeer veel belang aan een correcte prijszetting aangezien het in éénieders belang is. Laat U daarom niets wijsmaken door vrienden, familie of makelaars die U enkel vertellen wat U wil horen.

We bekijken samen de voordelen van Uw woning en gaan we ook na welke tegenargumenten kandidaat-kopers kunnen hebben. Daarna maken we onze berekening en gaan we op zoek naar vergelijkingspunten in de buurt om de prijs zo goed mogelijk af te stemmen op de hedendaagse marktsituatie.

U blijft natuurlijk de eindbeslisser, wij geven enkel advies en hopen U met onze jarenlange ervaring bij te kunnen staan.

Onze waardebepaling is gratis, zelfs Indien U niet onmiddellijk beslist om over te gaan tot de verkoop of verhuur van Uw pand.

De verkoop van Uw pand

U heeft er zeker en vast al van gehoord, het energieprestatie-certificaat, het bodemattest, de stedenbouwkundige inlichtingen, de kadastrale legger, ... Het betreft enkele van de documenten die noodzakelijk zijn vooraleer Uw vastgoed op het grote publiek kan losgelaten worden.
Wij kunnen deze documenten snel voor U verkrijgen en dit aan de beste tarieven op de markt. Zo kan Uw pand binnen de kortste keren aan het grote publiek worden voorgesteld.

Aangezien wij adverteren op alle belangrijke vastgoedwebsites (Immoweb, Immo Vlan, Hebbes, Zimmo, Immo Portal, Facebook, ...) , zijn wij het onze klanten verplicht om professionele foto's te maken. Daarom werken we met professionele toestellen en worden onze foto's in hoge definitie weergegeven.

Het is onze bedoeling om Uw pand zoveel mogelijk in 'the picture' te plaatsen om een zo ruim mogelijk publiek aan te spreken. Onze professionele verkopers die allen 3 tot 4 talen beheersen en over een eigen BIV-nummer beschikken, leiden de potentiële kopers rond en informeren hen zo goed mogelijk om uiteindelijk de verkoop rond te krijgen.

Zorg ervoor dat uw woning of flat er kraaknet bijligt. En dat er geen al te persoonlijke spullen liggen. Het is de bedoeling dat de toekomstige koper onmiddellijk het potentieel ziet van de woning. En dat gaat makkelijker als u alles zo neutraal mogelijk inricht.

Van zodra er een akkoord is stellen wij de verkoopovereenkomst op en sturen deze ter inzage door naar de Notaris(sen). Van zodra wij hun akkoord ontvangen, nodigen wij Uzelf en de kopers uit om over te gaan tot de ondertekening van de overeenkomst.

Heeft U daarna nog hulp nodig met de verhuis, de overname van de tellers, e.a. dan kan U steeds op ons blijven rekenen.

Dus hopelijk tot binnenkort!